老撕机app在线观看污ios老撕机app在线观看污ios,凌渡和名图都是b级车吗凌渡和名图都是b级车吗,萝莉机机对机机萝莉机机对机机

发布日期:2021年06月14日
Välkommen till KaVo – Dental Excellence!
Säkerställ att original reservdelar används. Beställ reparation från KaVos fabrik i Biberach, Tyskland. Få kupong vid din första registrering i reparationsshopen.
Ge patienten en bekvämare upplevelse med mjuk klädsel. Välj mellan Graphite, Cashmere och Agave och matcha med din stol från support design.
Upptäck de starkare sensorerna med fortsatt fantastisk bildkvalitet
Läs om varför Tandkliniken Hermelinen och andra kliniker har valt KaVo.
 • Instrument

  KaVo instrument – för riktiga mästare och verkliga experter!

  KaVo erbjuder ett kvalitetssortiment av vinkelstycken, handstycken, turbiner, MULTIflexkopplingar samt Sonic scaler, profylax och mycket mer. KaVos handstycken har en lång hållbarhet och hög tillförlitlighet tack vare ett urval av material av hög kvalitet och mycket hög tillverkningstolerans.
 • Utrustning och behandlingsenheter

  KaVo – expert inom tandläkarutrustning

  Vackra linjer, patientkomfort och enkel användning är bara några av fördelarna hos KaVos sortiment av behandlingsenheter. Allt du behöver för att utföra en procedur – i en och samma lösning. Den nya generationens behandlingsenheter är fullmatade med smarta och innovativa funktioner.
 • Digital röntgen och mjukvaror

  Digital röntgen och mjukvaror

  KaVo röntgen erbjuder dig den bästa lösningen för din digitala mottagning. Ta en titt på våra röntgenapparater för 2D Panorama/OPG, 3D/CBCT, bildplattesystem, sensorer och intraorala kameror.
 • Tandläkarverktyg Laboratorie

  KaVo. Förstklassig tandvård. Partnern för ditt dentallaboratorium

  Allt du behöver för dentallaboratoriet på ett och samma ställe. KaVo-perfektion: partnern för ditt dentallaboratorium. Labbhandenheter, tandvårdsutrustning, dammutsugningssystem, artikulatorer, ansiktsbågar, funktionsdiagnostik och mycket mer.
 • 老撕机app在线观看污ios老撕机app在线观看污ios,凌渡和名图都是b级车吗凌渡和名图都是b级车吗,萝莉机机对机机萝莉机机对机机
  Utbildning

  KaVo prekliniska utbildningsportfölj är mycket mångsidig och effektiv

  KaVo är en ledande leverantör till universitet över hela världen, från tandavgjutningar och dentala simuleringsenheter till hela träningsöar i multimediamiljö.
 • Tillbehör och uppgraderingar

  Få ett högre värde och bättre möjligheter

  Tillför värde, bibehåll och förbättra resultaten för din mottagning. Skydda dig själv, patienterna, kollegorna och KaVo-tandläkarstolen. Optimera, renovera och utöka den dentala enheten.

KaVo Box – reparation av instrument
KaVo Box – reparation av instrument

Skicka in dina instrument på reparation

Sälj & produktfrågor
Sälj & produktfrågor

Kontakta våra säljare

Service & Support
Service & Support

Kontakta vår serviceavdelning

 

KaVo. Dental Excellence. Välkommen!

Dental Excellence är något KaVo eftersträvat och även bevisat i över 100 år. Våra anställda har under dessa dryga 100 år; utvecklat, tillverkat och sålt dentalprodukter av högsta kvalitet och satt nya standarder på marknaden.
KaVo har bidragit stort till utvecklingen inom dentalvården med många ledande innovationer. Det har gjort KaVo till en av de internationella föregångarna inom dentalvården och även lagt grunden för KaVo's framtida tillväxt. Beviset för det är mer än 2 000 patent, som har beviljats i Tyskland och utomlands. Koncernen har sitt koncernkontor i Biberach i södra Tyskland. KaVo har en global närvaro och finns representerade med 18 dotterbolag och ca 3 000 anställda, över hela världen.
KaVo har sitt skandinaviska huvudkontor och en utställning, beläget på Staffans Väg 8A i Sollentuna, norr om Stockholm.
 

Vi ansvarar för försäljning, marknadsföring och eftermarknad i Sverige, Finland, Norge, Island, Danmark och Baltikum (Estland, Lettland och Litauen).
 

KaVos egen serviceavdelning och lager återfinns också i anslutning till kontoret i Sollentuna. Våra egna tekniker utför nymontering, reparation och underhållsservice på våra produkter. Vi har även knutit ett stort antal certifierade och ackrediterade tekniker till oss på KaVo Scandinavia. Dessa tekniker finns över hela Sverige och är utbildade av oss för att serva KaVo-produkterna (enligt lagen om medicintekniska produkter).
KaVo erbjuder ett komplett sortiment av utvalda kvalitetsprodukter till hela praktiken. Med våra innovativa och världsledande hand- och vinkelstycken, tillsammans med vårt framgångsrika och högkvalitativa unit-, röntgen- och laboratorieprogram har KaVo den bredd och erfarenhet som varje tandläkare behöver. Vi erbjuder även sugmotorer, kompressorer och diskdesinfektorer från våra utvalda samarbetspartners Dürr och Miele.